وزیر علوم گفت: در صورت مشاهده یک روش رایج برای تقلب در امتحانات مجازی، مساله را از طریق پلیس فتا پیگیری خواهیم کرد.

تقلب - امتحان مجازی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: مسئولیت برگزاری امتحانات مجازی دانشجویان بر عهده استادان است.

او افزود: استادان باید تمهیداتی را در نظر بگیرند تا از ارزیابی دانشجویان به نتایج قابل اعتمادی دست یابند، به همین منظور توصیه شده تا چند روش را در طول ترم برای ارزیابی دانشجویان مورد استفاده قرار دهند و صرفا متکی به نمره امتحان پایان ترم دانشجویان نباشند.

غلامی با بیان اینکه در مواردی که عمدتا به یک روش رایج تقلب انجام شده باشد از طریق پلیس فتا پیگیری خواهیم کرد، تاکید کرد: در مواردی با تقلب‌ دانشجویان برخورد کرده ایم که امیدواریم این موضوع به عنوان بحث رایج در بین دانشجویان مطرح نشود، چرا که ما به همه دانشجویان اعتماد داریم و آنان می‌دانند که حاصل این ارزیابی‌ها برای تضمین آینده خودشان بوده و به آن‌ها اطمینان می‌دهد که می‌توانند این مسیر و مرحله را با موفقیت طی کنند.

وزیر علوم مطرح کرد: اگر دانشجویان از اعتماد دانشگاه‌ها در زمان امتحانات سوءاستفاده کنند در آینده دچار گرفتاری خواهند شد؛ بنابراین توصیه می‌کنم تا دانشجویان به نمره اصلی خودشان راضی باشند و به هیچ عنوان برای اخذ نمره بیشتر اعتبار و حیثیت علمی و دانشگاهی خود را بر باد ندهند.

غلامی یادآوری کرد: هیچ آماری در خصوص تفاوت میان تقلب در امتحانات حضوری و مجازی نداریم و پیگیری این موضوع بر عهده استادان و دانشگاه هاست؛ چرا که این جریان را به عنوان جریان واقعی پیگیری نمی‌کنیم. توصیه ما این است که استادان و دانشگاه‌ها مراقب باشند تا بحث تقلب در میان دانشجویان اتفاق نیفتد، نباید این موضوع باعث شود تا عملکرد دانشگاه ها، استادان و دانشجویان زیر سوال رود.

کد خبر 581535

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha